Rizs, hal és csirkemellen kívül mit lehet enni ebédre?
elég sokmindent lehet még. nem jó ilyen egyhangúan étkezni. én spec MINDENT eszek szinte (még szalonnazsíros kenyeret is) csak MÉRTÉKKEL és bár lassan, de kínlódás nélkül fogyok :)
169/65ről indultam, már 169/56nál tartok, és mindig voltak szülinapi sütizések.. soha semmit nem vontam meg magamtól, ma is ettem egy somlóit.. aztán utána sétáltam 2*30percet és máris nincs "lelkifuri"
nem kéne hogy az emberek agyára menjen ez a fogyókúra téma
a RÁNTOTT cukkini nem hiszem hogy diétás...
azért köszönöm a választ
Hát a rizs se az...
Én egyszer kipróbáltam a káposztalevest. Kb 3 óráig kellett főzni, mire megpuhult, de a végén olyan finom lett, hogy a párom, aki már az ötlettől fanyalgott, megette az egészet előlem :D szóval az se rossz.
Amit én még szeretek: mindenféle főzelék, 10%-os tejföllel habarom, az nem túl sok kalória :)
Valamint a párolt brokkoli pici pirított zsemlemorzsával és sovány tejföllel, a rakott karfiol sok karfiollal és husival, kevés rizzsel, zöldségleves gazdagon, borsóleves, tojásleves...
Nekem a zöldségek váltak be, ha megnézed egy táblázatban, akig van bennük kalória, viszont tele vannak vitaminnal :)
Én itt gonosz leszek, mert összetöröm a vágyálmaitokat. Csak kajálással lehet fogyni, de nem érdemes. Csomó értékes tápanyagot nem viszel be, elkezded bontani az izomzatod, és fogysz izomból... 2) A szervezeted hozzászokik ahhoz, h nem eszel, és takarékoskodik.
Járjatok el mozogni napi pár órát, csodákra lesztek képesek.
Én pl volt olyan nap, h ettem csülköt krumplival, mert megkívántam, és nem ez volt az egésznapi kajám, mégis izmosodok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!