Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rizs, hal és csirkemellen...

Timido kérdése:

Rizs, hal és csirkemellen kívül mit lehet enni ebédre?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 18:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Pélául töltött padlizsánt vagy rántott cukkinit *-*

[link]

2010. jún. 21. 18:22
 2/14 anonim ***** válasza:
bármit, csak mértékkel.
2010. jún. 21. 18:24
 3/14 anonim ***** válasza:

elég sokmindent lehet még. nem jó ilyen egyhangúan étkezni. én spec MINDENT eszek szinte (még szalonnazsíros kenyeret is) csak MÉRTÉKKEL és bár lassan, de kínlódás nélkül fogyok :)

169/65ről indultam, már 169/56nál tartok, és mindig voltak szülinapi sütizések.. soha semmit nem vontam meg magamtól, ma is ettem egy somlóit.. aztán utána sétáltam 2*30percet és máris nincs "lelkifuri"

nem kéne hogy az emberek agyára menjen ez a fogyókúra téma

2010. jún. 21. 18:26
 4/14 A kérdező kommentje:

a RÁNTOTT cukkini nem hiszem hogy diétás...

azért köszönöm a választ

2010. jún. 21. 18:27
 5/14 anonim válasza:
zsíros disznóhúst,szalonnát,kolbászt,hurkát,kenyeret, és mindent ami hízlal :D
2010. jún. 21. 18:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát a rizs se az...

Én egyszer kipróbáltam a káposztalevest. Kb 3 óráig kellett főzni, mire megpuhult, de a végén olyan finom lett, hogy a párom, aki már az ötlettől fanyalgott, megette az egészet előlem :D szóval az se rossz.

Amit én még szeretek: mindenféle főzelék, 10%-os tejföllel habarom, az nem túl sok kalória :)

Valamint a párolt brokkoli pici pirított zsemlemorzsával és sovány tejföllel, a rakott karfiol sok karfiollal és husival, kevés rizzsel, zöldségleves gazdagon, borsóleves, tojásleves...

Nekem a zöldségek váltak be, ha megnézed egy táblázatban, akig van bennük kalória, viszont tele vannak vitaminnal :)

2010. jún. 21. 18:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Bármit lehet enni, de tényleg csak mértékkel. Én pl. nemrég megettem egy nagy szelet tortát egy pohár gyümölcslével, de azon kívül a napi kajám kifli volt cukor és édesítőszer mentes üres teával. És még így is az 1200 kcal alatt vagyok. :)
2010. jún. 21. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Paradicsomos káposzta, tökfőzelék, spenót , zöldbabfőzelék -- és ezekhez lehet variálni mindenféle fincsi husit :)
2010. jún. 21. 18:52
 9/14 anonim ***** válasza:
És nem gond, hogy a főzelékeket habarni szokás ami ugye lisztes?
2010. jún. 21. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Én itt gonosz leszek, mert összetöröm a vágyálmaitokat. Csak kajálással lehet fogyni, de nem érdemes. Csomó értékes tápanyagot nem viszel be, elkezded bontani az izomzatod, és fogysz izomból... 2) A szervezeted hozzászokik ahhoz, h nem eszel, és takarékoskodik.

Járjatok el mozogni napi pár órát, csodákra lesztek képesek.

Én pl volt olyan nap, h ettem csülköt krumplival, mert megkívántam, és nem ez volt az egésznapi kajám, mégis izmosodok...

2010. jún. 22. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!