Csirkemell rizzsel milyen ebédre?
Figyelt kérdés
kb. mennyi kcal? tudom ezt igy nem lehet megmondani de mondjuk kevés csirkemell kevés rizzsel? nem tényér tele pakolva....2011. szept. 29. 11:42
1/5 anonim válasza:
100 gramm (nyers) csirkemell filé 112 kcal, ez kb egy olyan fél kisebb szeletnek felel meg.
100 gramm (nyers) rizs 345 kcal. Egy átlagos főtt adag megvan olyan 40-60 grammból, persze tányértól és étvágytól függ, de főzéskor ugye jól megdagad.
Ha olajjal készült a hús, annak 100 grammjában ~900 kcal van, 1 evőkanál olaj 15-20 gramm körüli a google találatok alapján, bár az én evőkanalamba pl kb 5 gramm fér...
2/5 A kérdező kommentje:
nem olajjal készült.!
2011. szept. 29. 12:06
3/5 anonim válasza:
Akkor olyan 250-300 kcal között lehetsz összesen (saccra), amúgy tökéletes ebéd, a csirkemell így natúran ne csak "kevés" legyen, a legkiválóbb fehérjeforrások egyike!
5/5 A kérdező kommentje:
biztos annyi? olyna kevésnek tűnik..jó mondjuk én örülk h kevés csak érted...:DD
2011. szept. 29. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!