Ha ma csak két vajas kenyeret bírtam enni? Hizlal?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 16:37
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs étvágyam. Nem érzek éhséget, ezt is csak azért ettem, mert a párom piszkált, hogy nem eszem...
2010. jún. 21. 16:43
3/6 anonim válasza:
Miért mi történt? Beteg lettél? Ha beteg az ember, nem tud úgy enni, ilyenkor nem is kell erőltetni.
Amúgy ez picit vicces, ne haragudj. Miért hizlalna az a 2 szelet kenyér?:)
Egyél nyugodtan, ha sportolsz nincs miért aggódnod.
4/6 A kérdező kommentje:
Most nem tudok nagyon... Influenzaszerű tüneteim vannak, hánytam is...Most is hányingerem van. Szerintem holnap reggel megyek dokihoz, ha lesz elég erőm.
2010. jún. 21. 16:48
5/6 anonim válasza:
Ne viccelj már, ha beteg vagy, és nincs étvágyad, szinte mindegy, mi az a kevés, amit megeszel, lényeg, hogy jó étvággyal edd.
Ha nincs étvágyad, inkább igyál sokat. Küldd el a párod 100%-os gyümölcsléért. (Ha egészséges lennél, nem ajánlanám, de most jót tenne.)
6/6 A kérdező kommentje:
Most van itthon, de nem szeretem, mert van benne répa. Szénsavmentes ásványvizet iszom.
2010. jún. 21. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!