Melyik hizlal kevésbé? Ha 3 karéj májkrémes teljeskiörlésű kenyeret eszek, vagy pedig egy sajtos pattogatott kukoricát?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 18:11
1/3 anonim válasza:
3 karéj májkrémes cucc az keményen hízlal ám!! sztem egy szinten lehet a kettő, kalóriában. de ha esetleg nem sajtos hanem natúr kukoricát választasz akkor sztem jobban jársz a kukoricával. de így, sztem tök mindegy, mindkettő műanyag..és hízlal is..
2/3 anonim válasza:
ha utána lenyomsz egy másfél órás intenzív edzést akkor nem hízlal egyik sem. amúgy talán inkább a kukoricát választanám. de mozgás nélkül mindkettő hízlal.
3/3 anonim válasza:
Nektek elmentek otthonról? :)
A májkrémes kenyérben legalább egy kevés hasznos dolog van, a kukoricában a zsíron és són kívül semmi, azok meg feleslegesek. Ráadásul éhesek is lesztek tőle, a kenyérrel meg legalább jóllaktok. Igaz, a kenyérben több a kalória, de ezerszer hasznosabb. Miért is kéne egyből 3 szeletet enni? Legyen kettő, és egy paradicsom, egy paprika meg egy darab uborka. Kevesebb kalória, több tápanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!