Puffasztott rizset vagy teljeskiörlésű pirítóst egyek? (vegyek holnap? ) Melyik ajánlatosabb?
Attól függ, mikor akarod enni, ha reggel, akkor mindegy igazából, de szerintem a puffasztott rizsbe kevesebb a kcal.
(Lehet, hogy tévedek, azért írtam, hogy szerintem:-D)
Zsírszegény túrót pl.
Első voltam.
Ha éhes vagy, akkor jobb a tk kenyér, mert jobban laktat, és több rost van benne. Reggelire ideális.
Ha csak "harapnál egy pár falatot" (szal érted, nem vagy olyan éhes, vagy csak tízire/uzsira szeretnél valami könnyűt enni) akkor edd a pufirizst. Tényleg kevesebb a kcal benne, és nem telít annyira.
Sovány felvágott, tojásfehérje (sárgáját hanyagold), túró, kefir, sovány sajtok (mozzarella) mehet hozzá.
A pirítós fehér lisztból készült kenyérből van, azért pirítós, mert elpárolog a nedvesség, miközben pirítod, míg a TK kenyér teljes kiőrl. lisztből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!