Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért laktat jobban a szilárd...

Miért laktat jobban a szilárd táplálék?

Figyelt kérdés
Sokszor még akkor is, ha kevesebb a kalóriaértéke.
2018. aug. 25. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom engem a leves jobban laktat.
2018. aug. 25. 20:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha pl. gyümölcsturmixot készítek, mintha semmit nem vettem volna magamhoz, jó volt ivásnak, és kész.
2018. aug. 25. 20:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Viszont ha ugyanannyi gyümölcsöt megeszem, amennyiből a turmix készülne, amihez ugye a tej sem jön hozzá, kellemesen eltelítődöm.
2018. aug. 25. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
27%

Mit könnyebb átereszteni a szűrőn? Folyékony vagy darabos cuccot?

Same thing.

2018. aug. 25. 20:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Na de mire leér... :)
2018. aug. 25. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
A különbsèg csak abban, hogy a rágsz, ez hosszabb idő mint ha csak lenyeled a dolgokat,így kialakul a teltségérzet.
2018. aug. 25. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Ez nincs feltétlenül így. A turmixnál bekavarhat, hogy gyorsabban elfogy, nekem számít, hogy mennyi ideig vagyok el az étellel... Bár gyümölcsnél speciel teljesen mindegy a formája, egyformán éhesebb leszek tőle.

Szerintem ez komplex dolog és kinek mikor mi van. Engem határozottan laktatnak a fehérje- és zsírdús folyadékaim is, de azért hiányozna a szilárd étel... Sosem próbáltam még meginni 1200 kcalt, az a helyzet, majd egyszer megteszem s megtudom, jóllakom-e vele.

2018. aug. 25. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
A folyadékokat gyorsabban meg tudja emészteni a szervezet. A rágásnál nem vagy olyan alapos, mint a turmixgép.
2018. aug. 25. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:
inkább az elfogyaszott idő miatt. a táplálékot lassabban eszed
2018. aug. 25. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyik az hogy a ragas, minel jobban ragod meg annal hamarabb jol laksz. Masik hogyha rostban gazdag eteleket eszel akkor az is telit, ez lehet akar gyumolcsturmixban is.
2018. aug. 25. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!