Az, amit képes vagy csinálni és nem kevés kalóriát éget. Nekem ez anno a séta volt, mert abból ment akár napi sok óra is, míg másból max. percek és azokat is hanyagoltam.
De persze a kardió hatékonyabb, a súlyzós edzés pedig megmozgatja az izmokat s több szempontból is hasznos. Szerintem az erősítő, kardió és aerob edzés együttese az igazi.
De fogyni akkor fogsz, ha a táplálkozásod megfelelő - bár természetesen a mozgás rengeteget jelent, nekem pl. azon áll vagy bukik az egész ma már, mivel keveset nem tudok enni, többet mozogni inkább.
Hatékonyság szempontjából valószínűleg tényleg hatékonyabbak, amiket leírtak, de a leghatásosabb az, amit el is mész elvégezni, mert szívesen csinálod. Pl. nekem nem lenne hatékony a súlyzós edzés, mert az unalmassága miatt el sem mennék rá.
Biciklizni viszont bármikor, akár órákra is. Pl. mint most pénteken 30 km. :)
Súlyzós edzés időarányosan nagyon erősen égeti a zsírt.
Sprintelés, 1-2 perc pihi, majd újra sprintelés. Ezt 10-20 percig nyomva nagyon meg lehet húzni a zsírégetést.
Egyél minél többször, de keveset, hogy gyorsuljon az anyagcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!