Milyen edzés forma a leghatékonyabb fogyasra?
Majdnem mindegy, hogy milyen edzést végzel, az étrended fogja meghatározni, hogy fogysz, vagy hízol.
Edzőtermekben is lehet futni, bicajozni...
Otthon is lehet saját testsúlyos mozgást végezni.
Amivel több kalóriát égetsz s jobban begyorsítod az anyagcserédet. De úgyis az étkezésen fog múlni, fogysz-e.
_Csak_ izmot fejlesztesz? Szerintem az elég nagy dolog és a fogyásban is segít, bár maga az edzés oly rengeteg kalóriát általában nem éget. Az aerob és a kardió inkább, az előbbit főleg azért tekintem ebben hasznosnak, mert sokáig lehet csinálni. Intenzív edzést nem. Ott a HIIT is... De szerintem ne a fogyás miatt mozogj így vagy úgy, csináld azt, amit szeretsz s amit hasznosnak tartasz. Nekem csak súlyzós edzés és aerob van, sok szempontból jó ez így. Nyilván nem fogyok, csak ha megfelelően eszem mellé, de egy picit kitolja a lehetőségeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!