Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálon, otthoni edzésekkel...

Naturálon, otthoni edzésekkel tényleg hozható ez a forma?

Figyelt kérdés

[link]

A csaj beachbody edzéseket végez otthon, van benne hiit edzés, kickbox, meg súlyzós erősítés is, de mindenhol írja, hogy nem jár edzőterembe súlyzós edzést végezni, csak ezeket a programokat tolja. Ettől lehet ilyen szálkásan izmos?

2016. dec. 2. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert a súlyzós edzés otthon könnyebb, mint teremben? A 10 kg ott nem 10 kg? :-)

Nyilván elérhető otthon és naturálon.

2016. dec. 2. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Alig van rajta izom.
2016. dec. 2. 11:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez tényleg kevés izom? Akkor csak tűnik izmosabbnak, mert nagyon le van szálkásodva, nincs rajta zsír?

[link]

[link]

Csak azért merült fel bennem, mert nekem ezeken a képeken izmosabbnak tűnik, mint pl. Kis Virág mostani nyertes formája, rá meg sokan azt írják itt a gyakorin, hogy szed valamit...

2016. dec. 2. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tűnik izmosabbnak. A közelében sincs.
2016. dec. 2. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad, csak szálkás, emiatt tűnhet úgy számodra.
2016. dec. 2. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Naturál, alacsony testzsírral. Ha nem vagy túlsúlyos akkor max 2-3 éven belül hozható forma, rendszeres edzéssel.
2016. dec. 2. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
húúú a szálkás test sokszor nagyobbnak néz ki. nem egyszer mértem le a bicepszemet egy durván szálkás srácéval mert azt hittem legalább 10cm vel nagyobb lesz neki mint nekem aztán kiderult hogy még kisebb is volt 5cm vel. nagyon félre tud vezetni.
2016. dec. 2. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!