Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok belefér egy...

Mit gondoltok belefér egy szelet süti a cukrászdában?

Figyelt kérdés
Nagyon kívánok valami süteményt, párom rá beszélt hogy menjünk le a cukiba egy szelet sütit igazán megehetek. Ma reggelire ettem egy natúr joghurtot és egy nektarint, ebédre sütőben sült karaj sült édesburgonyával pici kókuszolajjal sütöttem, uzsonna túró volt fagyasztott gyümivel.nagyon elrontom ha eszek egy sütit? Vacsira legfeljebb eszem csak 2 főtt tojást meg egy medve natúr sajtot.
2018. aug. 18. 15:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Persze nem akarok rendszert. Ha már nagyon megkívánom inkább csinálok itthon olyan hozzávalókból ami belefér a diétába. Amúgy idegesítő a sok troll, de nem érdekelnek. :)
2018. aug. 18. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Az első héten azért korai, kivéve, ha nagyon hiányzik... De tetszik a hozzáállásod, cukormentes süti és inkább készítesz magadnak... Így csinálom én is, a cukor csak rontana egy sütin, ami engem illet, finomabb a kedvenc édesítőimmel, de sok édességbe nem is kell ilyesmi sem. Pont az édesség az, aminél nem ütköztem semmi problémába, akármilyen diétám is volt, mindbe belefért egy szép adag édesség. Csak olvasgatni kell vagy kreatívnak lenni, a hedonizmus jó motiváció. Röhejesen könnyű akár extrém szénhidrátszegény, fehérjedús édességeket kreálni, amik ízre is kiválóak.
2018. aug. 18. 23:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem heti 1 szelet sütemény belefér, én minden héten szombaton engedek megmagamnak egy kis(! de ez tényleg nem sok!) nasit.
2018. aug. 20. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
39%
Nem akarok nagyon szigorú lenni, de egyél a süti helyett valami értelmeset. Én nem fogyózom, de jó ideje odafigyelek, hogy ne egyek üres, tápanyagtalan "ételeket". Nagy sütis, csokis, fagyis voltam, ha még mindig meg-meg engedném magamnak, ugyanott tartanék, inkább ne kockáztass vele, főleg így, hogy erről másokat kérdezel. Nem azt mondom, hogy belehalsz, csak sokszor lesz még ilyen megkívánom a sütit.
2018. aug. 22. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Sikerült leadni pár kilót?
2019. jan. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!