1 szelet kenyer naponta hizlal, ha belefer a kaloriadeficitbe, es mellette sportolok?
Tudom, hogy a kaloriatobblettol hizunk...ha egy szelet (tehat egy egesz fele) feher kenyer mondjuk vajjal megkenve belefer a kaloriadefitcitbe, es sportolok, nem hizlal ugye?
Mindenki azt mondja, semmi esetre ne egyek, de ha meg nem tobb kaloria azzal osszesen, akkor lehet?
Súlyt akarok megtartani inkább, meg formásodni.
Dehogy hizlal!
Semmi gond a kenyérrel.
Az a gond, hogy sokan egész nap nem esznek mást, csak kenyérféléket, meg péksütiket.
Nem tudod, hogy a kalóriatöbblettől hízol, hiszen akkor nem kérdeznéd, hogy hízol-e kalóriadeficitben.
Nem, nem hízol, kizárólag a kalóriatöbblet hizlal. 1, 2, 3 szelet kenyér nem, de egy pizza vagy fél csokitorta sem, HA nincs többlet.
#3 kb egy 14 éves lánynak mennyi kell legyen az a fehérjeadag?
#4 csak már összezavarodtam :D
Köszi a válaszokat!! :)
Attól függ, mi a célod. Lehet, hogy nem hizlal, de a fogyást lassíthatja. Én most pl. kockahasat formázok, az én diétámba nagyon nem fér bele napi egy szelet kenyér.
Formásodás alatt izom építést értesz? Ahhoz még egy kis szufficit is kell, és sok protein. Csak azért, mert sportolsz, nem fogsz gyorsan változást látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!