A mai menümről mit gondoltok?
reggeli: egy közepes muffin
tízórai: 2-3 szem alma
ebéd: egy tányér zöldborsóleves
uzsonna: 2-3 szem alma
vacsi: 2 db répa, és mivel anyuék kakaspörköltet készítettek burgonyával, ezért csak husit ettem belőle
vélemény?
azért érzed soknak, mert beteg vagy: anorexiás vagy legalábbis nagyon afelé tartasz :S
egyáltalán hány éves vagy, milyen magas és hány kg?
52 kiló???
remélem nem akarsz fogyni. abnormális amit magaddal művelsz. a legkisebb szellő el fog fújni, és a legkisebb nátha is az ágyhozköt.
lehet, hogy jó alakot akarsz, de ez már rémesen sovány... menj el valami pszihológushoz ezzel. hidd el nem szekálásból mondom, de baj van a felfogásodfdal. 52 kiló írtó kevés. legalább a 62-őt érnéd el. az olyan átlagos.
már nemazért. de szerintem meg nem kevés, hanem PONT JÓ! 160 cm-hez 52 kg tökéletes (főleg ha jól oszlik el)
barátnőm 162cm, 47kg.. na ő mint egy csontváz. undorító, kivannak a bordái, gerince, lapockái, melle meg semmi :S
szerintem fogadd el magad így, mozogj, és egyél normálisan, ésszel :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!