reggeli - kis tál fahéjas zabkása(pici cukor:/)(kb 2 kis marék zabkása plusz kb 1,5 dl tej), 2 marék sósmogyoró
tízórai - 1 zöldalma
ebéd - joghurtos túró friss gyümölcscsel (megint pici cukor is volt benne :/)
uzsonna - 1 zöldalma
vacsora - 1 pár virsli, egy paradicsom, egy paprika és egy csésze (kb 2 dl) zöldségleves, és egy marék epres müzli
ez milyen? Nagyon sok ez a cukor? Mert csak édesen szeretem, viszont azt olvastam, hogy az édesítő megemeli a vércukrot, de mégsincs cukor v mi, szóval nem egészséges..
2009. nov. 6. 22:06
1/4 anonim válasza:
Ez jó, mert eléggé kiegyensúlyozott, végre a sok eddig olvasottal ellentétben megvan benne a szükséges zöldség-gyümölcs és van gabona is, meg fehérje, tejtermék. Én a sós mogyorót száműzném, de legalábbis a sót. Nem tudom, miért akarsz fogyni, de ez szerintem nagyon kalóriaszegény. Az a pici cukor szerintem belefér, ha ez örömet okoz. És virsliből jó minőségűt vegyél, illetve sovány húst, halat. A napi 5 étkezés is jó, hogy ne éhezz és ne ingadozzon a vérukorszinted.
2009. nov. 6. 22:23
2/4 A kérdező kommentje:
és most este becsúszott még egy epres activia és még 2 marék müzli..
2009. nov. 7. 00:03
3/4 anonim válasza:
A mogyorót hagyd el, és iktass be párolt zöldségeket ebédre hallal és csirkemellel, mert ebben a menüben csak hideg kaják szerepelnek. A cukor helyett használj pici mézet, vagy barnacukrot. A zöldséglevest inkább ebédre javasolnám. Arra figyelj, hogy sok folyadékot igyál, lehetőleg szénsavmentes ásványvizet és este 6 után már ne egyél.
2009. nov. 7. 07:54
4/4 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal az epres aktiviával meg két marék müzlivel, egyszerűen éhes vagy. Számold ki a kalóriát, de ez a leírt napi menü nem lehet sokkal több mint ezer. Mért akarsz fogyókúrázni és mért ilyen gyorsan? Ugye nem egy 50 kilós tinilány vagy, aki mindenáron 45 akar lenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!