Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt ezek normálisak?

Fogyókúra alatt ezek normálisak?

Figyelt kérdés

8 napja kezdtem el fogyókúrázni.Ennyi idő alatt 3 kilót fogytam,amit nagyon furcsáltam.Nem sok ez?

És mióta elkezdtem fogyókúrázni,pattanásos lett az arcom.Persze nem nagyon,2 van,de idáig sosem nőtt ennyi ilyen rövid időn belül.

Ezek normális dolgok?

2010. jún. 20. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
2,5 kg víz lement rólad és a táplálkozásod nem megfelelő, ha pattanások jönnek tőle elő
2010. jún. 20. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem értem,hogy miért lenne nem megfelelő a táplálkozásom,mikor azt eszem,amit az orvos javasolt.

Eszem húst,gyümölcsöt,zöldséget,kerülöm a cukrot,kenyeret.

2010. jún. 20. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
fogyás alatt a hormonjaid is változnak,lehetnek ettől is a pattik.
2010. jún. 20. 16:35
 4/6 anonim válasza:
szerintem örülnöd kéne h "sokat" fogysz. a pattanások pedig kezelhetőek de amugyis eltűnnek egy időután szal tök mind1 sztem.
2010. jún. 20. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
mert elkezdtél méregteleníteni. attól ragyásodik egy ideig a bőr, aztán hirtelen megszépül a hajjal együtt.
2010. jún. 20. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:

egy barátnőm is mondta,hogy a méregtelenítés miatt van,idáig voltak kétségeim,de most már elhiszem.

köszönöm a válaszokat!:)

2010. jún. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!