Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 év alatt le lehet fogyni...

1 év alatt le lehet fogyni 20-30 kg-ot?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok és sajnos sok rajtam a felesleges kg. Szeretnék 1 év alatt minél többet leadni.

Most 160 cm és 85 kg vagyok :(

Szerintetek sikerülhet?

2018. aug. 9. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Szia.

Inkább 2 év reális.

Nincs semmlyen hormonális elváltozásod?

2018. aug. 9. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

persze, kemény lesz, de menni fog :)

kitartás :)

(nem lesz nehéz, csak ugye nem mindegy mit ehetsz, sok mozgás stb, ez az ami nehéz)

2018. aug. 9. 20:31
 3/7 anonim válasza:
81%
Szerintem simán sikerülhet, ha tényleg teszel érte. Hogyha belegondolsz, akkor egy év 52-53 hétből áll, és az emberek átlagosan egy kilót tudnak fogyni hetente. Persze, azért biztos lesznek olyan időszakok, mikor hosszabb ideig nem veszel észre különösebben változást, de pont az motiváljon, hogy egyszer majd látni fogod a nagy különbséget, és büszke leszel magadra, ha a legnehezebb résznél kitartasz, és nem adod fel.
2018. aug. 9. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Simán. Huszat biztosan, nekem 10 hónap alatt sikerült, csak diétával.
2018. aug. 9. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Én 4 hónapja diétázom, és eddig lement 17 kiló. 20 kiló simán lemegy 1 év alatt.
2018. aug. 10. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
1 év alatt simán. Havonta 2 kg-ot fogytam, pedig csak -500 kcal-al ettem kevesebbet a napi szükségletemhez képest. És akkor még nem is mozogtam, azt csak pár hete kezdtem el.
2018. aug. 10. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Simán lehet. Kb heti 0,5-1kg fogyás az ideális. Én magam 20 kg-ot fogytam február óta diétával és edzéssel. Sok sikert és kitartást.
2018. aug. 11. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!