Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Lehetséges...

Miért van ez? Lehetséges egyáltalán?

Figyelt kérdés
Két hete kezdtem diétázni a General Motors diétával. (Előtte voltam háziorvosnál) Eddig elég sikeres is volt, mert már fogytam 6 kilót, naponta 2-3 liter vizet megittam, de tegnap mikor olyan nap volt, hogy ehettem halat, rizset stb... ettem egy tányér húslevest mert nagycsaládi ebéd volt. Ma a mérleg már 4 kilóval többet mutat mint tegnap délután. Mindig ez van, ha elkezdek diétázni és utána eszek valami "rendes" ételt.

2018. aug. 6. 09:23
 1/6 A kérdező kommentje:
*rízst
2018. aug. 6. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A diéta alatt a beleid kiürülnek, ami utána vissza feltöltődik. Plusz a hozzáadott só sok vizet köt meg.
2018. aug. 6. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 2 hét alatt 6kg-t leadni max.vízből lehet én nem lepődtem meg. Nem lehet hogy eredményesebb lenne egy ésszerű életmódváltás a RoyceRoyce módszerek helyett? Egyszer annak is adhatnál esélyt.
2018. aug. 6. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A nők lapjás "diéták" ennyit érnek.

Fogyáshoz életmódváltás kell.

2018. aug. 6. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Félelmetes hogy 2018-ban, amikor minden információ és könyv elerhető a neten, van, aki képes nekiállni egy olyan diétának, ami úgy indul, hogy első nap annyi gyümölcsöt ehetsz amennyit akarsz, de zöldséget nem. Második nap meg mehet akár a krumpli is, reggelire, persze főve (miért is? Hogy a leginzulinérzékenyevb időszakban túltold a gyors szénhidrátot?) Aztán ha a hasnyálmirigyed nem nyírta még ki magát, akkor nesze neked banán-tej nap! Mennyire kell ehhez sötétnek lenni????
2018. aug. 6. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyilván a 4 kiló zöme víz s esetleg salakanyag, ahogy a fogyásod zöme is ez volt. Nincs ebben semmi meglepő.
2018. aug. 6. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!