Szálkásítás! Belefér?
Sziasztok!
Holnaptól kezdek szálkásítani és azt olvastam, hogy ehhez minimálisra kell csökkentenem a ch bevitelt. Az lenne a kédésem, hogy az belefér ha a reggelire 50g zabpelyhet és 200ml mandulatejet fogyasztok minden nap? A többi étkezéseim nagy része húsokból és zöldségekből állna, esetenként tojásból.
Heti 5-6 alkalommal járok edzeni.
A válaszokat előre is köszönöm!
18L/164cm/50kg
Ez egy iszonyatos cikk (pedig csak belenéztem), nem, nem értenek hozzá... A kalóriaegyenleg értelmének cáfolása, azt nem sikerült felfognom, de szerintem jobb is :D
A női szálkásítás sok oldalon iszonyatos koplalást jelent, fogalmam sincs, miért ezt szajkózzák, de ez baromság. Olvastam én már olyat is testépítő oldalon, hogy a nők ne egyenek rendes mennyiségű fehérjét (szóval azt a 1,5-2g/feleslegmentes ttkg-ot), mert az sok kalória s egy nő nem ehet sok kalóriát szálkásításkor... Ja, persze, nehogy már 400 kcal fehérjét egyen, mert sose fogy le... Idióták, komolyan.
Sajna ez van, kérdező, a Net tele van butaságokkal, még a komolynak kinéző oldalakon is. Nehéz kiigazodni. Kutakodj, hallgass a tested jelzéseire s remélhetőleg tisztességes táplálkozást alakítasz ki így.
Na,most olvastam el a cikket. Nagyon kisarkított.
A lényeg:
ha a makróid és a kalóriakereted stimmel,akkor jól fogsz fogyni.
Kalóriadeficitben nem tudsz izmot építeni.
50 kilósan kell-e fogynod? Lehet előbb fel kéne rántani némi izmot.
Neked inkább 60 kilósnak kéne lenned az lenne a normális alkat, de az még mindig csak átlagos, szálkásítani meg aztán végképp nem kell, az a férfiak dolga, ha akarják...
Egy nő legyen gömbölyű, ne pedig szálkás, meg izmos, meg tököm tudja mi. Minden, csak nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!