Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szálkásításnál ez belefér?

Szálkásításnál ez belefér?

Figyelt kérdés
Tudom, a gyümölcs eléggé előnytelen, ha szálkásításról van szó...de a reggeli zabkásámba muszáj gyümölcsöt tennem, anélkül nem bírnám megenni, de a zabkásához meg nagyon hozzászoktam már (csakis vízzel öntöm fel a zabot, tejjel semmiképpen, és egy adagnyi fehérjeport is adok hozzá meg kevés fahéjat) és hát egészséges is. 100-120 gr málna/áfonya/eper/meggy (és a többi alacsony GI-s gyümölcs), esetleg majd később télen alma, körte, egyéb ilyen gyümölcs belefér a szálkásításba? Úgy egyébként nem eszem gyümölcsöt, esetleg banánt vagy barackot (maximum egyszer-kétszer egy hónapban, de akkor is csak ha nagyon kevés időm és lehetőségem van a másnapi étrend megtervezésére és kiegészítem gyümölccsel).

2016. júl. 18. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút belefér, bár ha testépítő vagy, és versenydiétán vagy, na akkor nem.:D

Egyébként pont a banán amit leginkább hanyagolnék a gyümölcsök közül.

2016. júl. 18. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Bőven, ha még télen is szálkásítani akar, akkor nyilván nem verseny diétán van, mert sok zsírt kell pucolni.
2016. júl. 18. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, ennyi belefér és a banánnal sincs baj. Én ketogén diétában is leginkább banánt, meggyet és málnát eszem, mert ezekkel nem szállok el (almával és barackkal ezzel szemben iszonyúan), de persze ez emberfüggő.

A testépítők is szoktak enni gyümölcsöt, némelyikük nem is keveset (azért általában nem kilószámra). Némi gyümölccsel nincs gond, illetve ha valakit gátol valamiért, az kerülje, másnak nem kell. A gyümölcsök glükóz- és fruktóztartalma változó, ezt figyelembe lehet venni, ha számít az adott embernek.

A testépítő étrendnél sokszor van az, hogy az a helyes, jó, ami NEKED működik, a céljaidnak megfelel. Mások vagyunk, amitől az egyik ember pl. zsírosodik, a másik nem. Némelyik embernek olyanok hatnak, amitől más beteg lenne...

2016. júl. 18. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!