Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mellméret fogyásnál csökken?

Mellméret fogyásnál csökken?

Figyelt kérdés

Lehetséges úgy fogyni, hogy a mellméret (értelemszerűen nőkre gondolok itt) ne csökkenjen?

Onnan merül fel a kérdés, hogy egy ismerősöm nemrég nagyon lefogyott, és melle is alig maradt...aztán visszahízta az eredeti súlya dupláját, de a melle "kicsi" maradt.

2018. aug. 5. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha fogysz akkor mellből is fogyni fogsz. Ugyanis a mell is zsírszövet.
2018. aug. 5. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Max. zsírleszívással.
2018. aug. 5. 12:56
 3/9 anonim válasza:
60%
Fogyásnál a mell lesz kisebb, hízásnál a segg lesz nagyobb.
2018. aug. 5. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő kinek mennyire változik a melle ha fogy/hízik, de az biztos hogy onnan is fogsz fogyni. Nagyban befolyásolja mennyi kilót akarsz leadni meg genetikától is függ azért. Vannak 200+ kilós nők akiknek viszonylag kicsi a melle más meg szerencsés és vékonyan is természetesen nagy a melle. Ha csak néhány kilót akarsz leadni nem kell nagy változást várni, de jelentősebb fogyás után biztos kisebb lesz a melled is.

Mellizom gyakorlatokat azért érdemes végezni fogyókúra alatt, mert szépen megemeli a mellet és feszesebb lesz. Abban nem segít hogy ugyanakkora maradjon a melled, viszont formásabb lesz.

2018. aug. 5. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

A legtöbben mellből fogynak leggyorsabban és oda híznak legkevésbé :D

Nyilván egyéni, de persze mindenhonnan megy le fogyásnál. És van egy csomó kövér nő, akinek kicsi a melle, úgyhogy a hízás sem garancia a nagy(obb) mellre.

2018. aug. 5. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Egyszerű, le kell vágni, aztán a fogyás után visszavarrni.
2018. aug. 5. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Én mikor hirtelen (nem direkt csak abba hagytam a fogamzás gátlót) lefogytam 10 kilót akkor a mellem is összecsoffadt. Majd mikor vissza híztam a mellem is visszajödt.

Most hogy fokozatosan fogytam fél év alatt 15 kilót evésre figyelve nem koplalva rendesen ettem így a mellem is megmaradt. Nem tudom van e köze vagy csak véletlen.

2018. aug. 5. 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyéni. Tipikusan persze csökken a mell, de van, akinél marad, ami humoros, mert fogyás után nagyobb lesz a kosármérete :D

Nekem 20 kiló fogyás nem változtatott a mellbőségemen (amennyire én le tudom mérni, nehéz egy rugalmas valamit centivel mérnem. simán mehetett le belőle, de minimálisat, a régi melltartóimat hordom), de még nem fogytam le teljesen, így még simán megjárhatom :D. Bár én nem bánom, ha kisebb lesz :)

2018. aug. 5. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy jó cikk. Mindamellett én is ismertem nagyon vékony, mégis nagymellű nőket, irigykedtem is rájuk... Szerintem hormonális háttere is van annak, hogy kinek mekkora lesz a melle fogyás/hízás után. Az ösztrogén-dominancia férfiaknál is mellnövekedést okoz.

2018. aug. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!