Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok fogyásnál hogy lehet...

Sok fogyásnál hogy lehet feszesíteni a bőrt? Krém? Vagy valami belsőleg szer? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
C-vitamint belsőleg és szőlőmag olajos krémet olvastam.
2016. nov. 3. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy pontosan mennyire ereszkedett meg a bőr. Ha nagyon látványosan azon már semmilyen krém, stb. nem fog segíteni. Olyankor az egyetlen megoldás az ha nagyon leszálkásítod magad, és utána egy bőreltávolító műtét.

(Megfelelő szálkásítás nélkül, nem lesz esztétikus a műtét után sem. Sokak fogytak sokat, bevállalták a műtétet és láthatni rajtuk, hogy nem lett "tökéletes".

2016. nov. 3. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon durván, akkor műtét.

Egyébként vannak Q10 meg kollagénes krémek a piacon.

2016. nov. 3. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Lassan kell fogyni. Sok folyadék. Nincs az a krém v bogyó ami segít a megereszkedett bőrön csak a plasztika.
2016. nov. 3. 14:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Heti 1-1,5 kilóval fogyok, de nagyon sokat kell fogynom. A kérdésem, hogy tehetek-e közben valamit, hogy a lehető legkevésbé ereszkedjen meg a bőr?
2016. nov. 3. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A hideg-meleg váltózuhany

C-vitamin

Sok folyadék

Masszázs krémmel/olajjal (a shea vaj nagyon jó)

Mozogj sokat és ha lassan fogysz azt a kis lógást később ki tudod tölteni izommal.

Van dermarolleres kezelés, ami elősegíti a kollagén termelést. Ezt még nem próbáltam, állitólag sokat segít és otthon is végezhető.

Sok sikert! :)

2016. nov. 3. 16:14
 6/6 anonim válasza:
Mozogj.tornázz rendszeresen.nem kell mindennap de ketnaponta fél órát.fuss vagy csak gyakorlatokat végezz otthon.nekem ez hatásos
2016. nov. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!