Mekkor mértékű fogyásnál ereszkedik meg a bőr?
Figyelt kérdés
kb 10-12 kilót szeretnék fogyni szóval nem nagy súlyfelesregről van szó( jelenleg 66 kg vagyok) Ha normális tempóba sport mellet teszem ezt akkor feszes marad a bőröm , nem fog lógni? (most elég feszes vagyok)2016. szept. 9. 22:59
1/2 anonim válasza:
Ez emberfüggő is. Nekem 21 kiló lassú fogyás még nem okozott semmi észrevehető lógást, mozgás nélkül sem, de van, akinek azt teszi.
Fiatalabbaknak jobb esélyük van, de persze ez is csak statisztika, egyedszinten bőven van eltérés.
Megteszel mindent, ennyi, majd meglátod, mi lesz. De jó eséllyel rendben leszel. Kivéve, ha a felesleged zöme egy helyen van és rugatmatlanabb a bőröd. De szerintem jók az esélyeid.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) 16 éves vagyok szóval elég fiatal ..
2016. szept. 9. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!