Mekkora fogyásnál képes visszahúzódni a bőr eredeti állapotába?
40 körül. Kb 25-30 kilótól kellene megszabadulnom, de félek a bőröm már lógna rajta. Plasztikára nincs pénzem, ha nagyon lógna inkább nem fogynék annyit.
Milyen ütemben érdemes fogyni, hogy a bőr követni tudja a változást?
Szőlőmagolaj, edzés, helyes táplálkozás ! Az esetedben hülyeség lenne leírni, hogy kb heti 0,5 kg, mert nagy súlyfeleslegnél könnyebben mennek le a kilók. Persze ehhez elengedhetetlen egy megfelelő étrend és életmódváltás.
Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj!
Köszönöm a válaszokat. A szőlőmagolajat milyen formában ajánlatos használni?
Reggelire és vacsira szeretnék még javaslatokat kérni, mert az ebédet megrendelem és az egyszerűbb így megoldani a fogyókúrázók választékából.
Mozgás alkalmanként szobabicikli és torna, ezt növelni szeretném. Súlyzós edzés mennyire javasolt egyébként?
Szőlőmagolajat a bőrre kell kenni, én valahol olvastam, hogy kismamák kenegetik ezzel a bőrüket hoyg szép feszes maradjon.
Reggelinek mindenképpen indíts egészséges szénhidráttal: pl 30-40 gramm zab vízzel felöntve be a mikróba 1,5 percre és beleteszel bogyós gyümölcsöket vagy 2 szelet 100%os rozskenyér 1 tojás csirkesonka és zöldség
vacsira már szénhidrátot ne! menjen sovány hús: csirke, pulyka, hal zöldségekkel, salátával. Akár ha edzel érdemes beszerezni fehérjét is és akkor a vacsit azzal is ki tudod váltani.
Amúgy az 5xöri kevés étkezést javaslom annak érdekében, hogy beinduljon jól az anyagcseréd. Ja és 2 v 3 liter mentes víz, vagy zöldtea a minimum.
Súlyzós edzést szinte kötelezővé kellene tenni. Ha van lehetőséged akkor konditerembe menj. Amúgy esetedben kell minimum 30-40 perc aerob mozgás ( taposás, emelkedős séta, esetleg biciklizés, lépcsőzés, ellipszis )
Tudok ajánlani neked egy jó facebookos csoportot is. Semmiféle hasznom nem származik abból, hogy megosztom, csak ott láttam h bőven vannak 40 feletti nők is és brutális változásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!