Így visszafogyhatok az eredeti súlyomra?
Felszedtem 4-5kilót ,ezelőtt nagyon ritkán ettem édességet,kenyeret soha,most az elmúlt két hónapban állandóan nasiztam és csak kenyeret ettem. Tudom fel sem kellett volna szedni..de ha visszaáll az étkezésem,akkor megindul a fogyás?
Tegnap pl már úgy ettem,mint régen :reggel 1 káve,délben egy energiaital,5kor sütőzacskóban sült csirkemell gyros fűszerrel,1szelet
1Óra ellipszis trainer,45perc torna
Sikerülhet?
Sikerülni sikerülhet,de azért napi 1000 kcal alá semmiképp ne menj,és az engergiaitalt is elhagyhatod,mivel tele van cukorral.
Sovány húsok,zöldség,gyümölcs,sovány tejtermékek és reggelizz,ebédelj,vacsorázz rendesen.
A mozgás része az oké :)
Ez még most sem túl egészséges, sőt.
A kávé még oké de mint reggeli, semmi kalória. Már eleve rosszul indul a napod. Tízóraira semmi, ebédre semmi csak egy cukros lötty. A szervezeted egyből tartalékolásra kapcsol, amit még jól meg is dobsz egy nagy adag cukorral.
A csirkemell is műanyaggal van fűszerezve, semmi köret, semmi zöldség. Semmi telítetlen zsírsav. 0 szénhidrát.
Bocs de ez minden csak nem diéta.
Azzal semmi gond, ha kevésszer eszel, ha neked ez fekszik. De... első "étkezésed" energiaital?! S nem eszel semmit egész nap, csak egy kis csirkét? Ez komoly?
Kalóriadeficitben fogysz, de azért ne koplalj és egyél rendesen, mennyiséget és összetételt tekintve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!