Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így visszafogyhatok az eredeti...

Így visszafogyhatok az eredeti súlyomra? Tónusosabb has?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem dolgozni tavaly decemberben még 56-57 kg voltam,de mostanra az össze vissza evéssel sikerült felkapnom magamra 3kg-t,most 59-60 kg vagyok ,úgy döntöttem visszafogyok,mert úgy éreztem jól magam. Már nem eszek este 6 után,kerülöm az édességet,sőt enni sem igazán tudok,van,hogy két energiaitalt és egy kávét iszok.

Ha ugyanúgy eszem,mint 2hónapja,és tornázok,edzek mellette,akkor ugye eltűnik ez a 2-3kg? :)

Tudom nem olyan nagy felesleg,csak az utolsó kilók nekem nagyon nehezen tűnnek el,azért kérdezem szerintetek sikerül e annyi idő alatt leadni,mint amennyi alatt feljött :(

Továbbá azt szeretném még kérdezni,hogyha nincs zsír a hasamon,és csinálom a gyakorlatokat kb mennyi idő mire tónusos lesz a has? :)

Tudom alkattól/kajától függ ,de mégis,megfelelő étrend,edzés mellett minimális változás látható? Hangsúlyozom nem kockahasat szeretnék,csak,hogy tónusosabb legyen kicsit :)

2016. febr. 14. 16:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Mikor azt írtam,hogy van,hogy csak 2 energiaitalt és egy kávét iszok,akkor azt arra értettem,hogy egész nap.
2016. febr. 14. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt pedig kefelejtettem a végéről,hogy minimális változás esetleg mennyi idő után látható? :) Nem csodára várok,csak szeretném elkezdeni és érdekel,hogy valaki,aki eddig nem edzett,azon látható e kevéske változás mondjuk 3-4 hónap alatt.
2016. febr. 14. 16:58
 3/3 anonim válasza:

Nagyon igénytelen dolog egész nap nem enni csak ilyen hulladékokat inni.Elöször is a koplalás NEM fogyókúra ,könnyen az ellenkezöjét érheted el.Arról nem beszélve ,hogy elöbb utóbb majd összeesel valahol.

Elöször is egy normális diétát kellene hogy tarts ,amivel mindent ugyan úgy beviszel a szervezetedbe (szénhidrát,fehérje,stb) ,csak megválogatod mivel.

Energiaitalt meg egyéb szutykokat pedig felejtsd el.Mindezek után jöhet a sport ,amit és amennyit jónak látsz.Azzal nagyon ártani nem lehet.De ne felejtsd el hogy a diétán van a hangsúly.Ami nem egyenlö az éhezéssel.

2016. febr. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!