Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 7 hónap alatt kb 10 kg-ot...

7 hónap alatt kb 10 kg-ot fogytam, de a bőröm fodrozódik. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Még mindig szeretnék úgy 8-10kg-ot leadni. Nagyon csúnya a bőröm, olyan mintha ráncos lenne.

21/f

2018. aug. 2. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Szedj fel izmot!
2018. aug. 2. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Kép? Ennyi fogyástól nem kéne lógjon a bőröd, nem striáid vannak?
2018. aug. 2. 18:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem lóg. Combomnál és a felkaromnál olyan csúnya a bőr.

Előszőr 3 éve tudtam fogyni olyan 7kg-ot, fogyás előtt (tiszta szégyen) 115kg-ot nyomtam.... (ne is mondjatok rá semmit)

Most megint elkezdtem, így járok 98kg-nál, de már fogyás előtt is olyan volt. Olyan, mintha egy öregember bőre lenne, nem is tudom pontosan leírni...

Hasonlít az elefánt bőréhez:

[link]

2018. aug. 2. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Stria leszbaz
2018. aug. 2. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is stria. Szokd meg, örökre megmarad sajnos. Undorító, de ez van, én is tele vagyok velük közel 30 kg fogyás után.
2018. aug. 2. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát ja, jól mondja a 4es, ezek striák lesznek. És túl sok mindent nem is lehet kezdeni velük, max plasztikáztatni... (és azt sem tudom, hogyan működik/mennyire hatásos, csak hallottam róla.)

Nyugi, nem vagy egyedül, nem világvége, az én bőröm sajna tele van ilyenekkel (most fejeztem be a fogyókúrát, össz. 35kg)

De ez van. Mint mindennek, ennek (hogy elengedtük magunkat) is megvan a következménye....

2018. aug. 2. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem stria és szerintem én tudom miről beszélsz.

Én is voltam túlsúlyos. 80 kg körül (akkoriban nem mertem mérlegre állni sem), de fokozatosan lefogytam, néha 5 kg ingadozik, de mindig 60 alatt maradok.

A csípőmön oldalt megnyúlt a bőr, nem is húzódott vissza. Nem látványos, de ráncosodik, ha rosszul áll rajtam a bugyi pl. Olyan, mint egy 80 éves öregaszony ráncos keze. Még a bőr is vékonynak tűnik tapintásra.

Nem igazán tudsz vele mit csinálni. Sajnos az genetika és kor függvénye, hogy mennyire áll helyre az ember bőre jelentős túlsúly után, sőt az életmód is befolyásol, pl. Dohányzás, alkohol fogyasztás. Javítani lehet rajta, hidratáló krémekkel, izom építéssel, hogy feszesebb legyen. De egy nyilvánvalóan hízékony embernek (főleg nőnek) nagyon nehéz úgy építeni izmot, hogy ne zsírosodjon túlzottan, persze kemény munkával és odafigyeléssel nem lehetetlen.

Viszont nem árt megbarátkozni a gondolattal, hogy 100+ kg után nagy a valószínűsége, hogy nem leszel feszes bőrű topmodel soha. Nem elkeseríteni akarlak és ne is add fel, de már most látszik, hogy a fogyástól nem a várt eredményt kapod.

Az egészséges érdekében mindenképpen folytasd és tegyél bele 110%ot.

2018. aug. 2. 20:58
 8/9 anonim válasza:
ha elkezdesz edzeni meg tornázni akkor ha meg fogysz is visszanyúl. a sztrigak nekem is vannak én 89 kiló vagyok én én is fogyókúrázok. ha lefogynál meg ismoslennek akkor feszes lesz a borod . a csíkok meg csak halványan latszanánam
2018. aug. 5. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Muteni lehet csak sajnos
2018. aug. 5. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!