Mennyi volt a legtöbb kiló amit leadtál 1 hónap allat?
Úristen dat helyesírás :D
A legtöbb az 8 kiló volt, koplalás nélkül.
Átlagos ember egészségesen 4-5 (nagyon max 6) kilót tud leadni.
Koplalással sem fog lemenni 10nél sokkal több, csak közben tönkreteszed a tested és utána a dupláját fogod visszaszedni.
Annyira azért szerintem nem nagytragédia, ha szeptemberre nem adod le azt a 15 kilót, az egészséged többet ér, mint az esetleges dícséretek szept elsején.
Ha mindenképp sulira akartál volna lefogyni, akkor már előbb kellett volna elkezdeni, akár nyár első napjától, mert úgy 3 hónap alatt akár 18kg-ot is leadhattál volna.
Nekem amúgy 12 kiló, amikor lelki trauma ért.
Azt tapasztaltam, hogy kétféle ember létezik: egyik, aki sajnálja az embert és könyörög, sír neki/vele, hogy egyen, ne készítse ki magát még jobban, másik ember, aki ordibál az emberrel, hogy jól van, b@ szd tönkre magad, és odadob egy kést, hogy vágd fel az ered. Nos, nálam a második jött be, ilyenkor ott a lehetőség, de mégsem teszed meg, mert rájössz, hogy hülyeség, nálam a határozottság jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!