2 hónap alatt -20 kiló?
100% hogy nem.
Talán-talán a 10 kg belefér, az elején gyorsabban mennek le a kilók, de reálisan 6-8, maximum 10 kg közötti összeggel számolj, főleg, ha azt akarod, hogy utána ne a duplája jöjjön vissza...
Nem ertem a gyors fogyasokat, meg hogy miert most akarod elkezdeni. Miert nem elobb. De jobb kesobb, mint soha.
En is a 8-10 kilora szavazok. Persze fugg attol hogy mozogsz is majd, vagy csak az etrendedre figyelsz jobban. Ne terheld tul magad, ugy a kedved is el fog menni tole
Kitartast, 1.5 honapja kezdtem en is, lefogytam. Most mar csak edzeni jarok. :) csak tenyleg figyelj arra hogy ne terheld magad nagyon, legyen egy terved, es a szerint kezd el. -neten vannak. En az elejen tulzasba vittem. 1 het utan feladtam. Meguntam. Elfaradtam. Azota esszel csinalom. :)
Menni fog, hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!