Egy hónap alatt egészséges a 6 kiló fogyás?
Attól függ milyen súlyról és mikor...
Nekem anno 130kg al drasztikus só és szénhidrát csökkentéssel 1 hét alatt pörgött le 11kg, ma is tapasztalom ezt, mikor nagyon kövérek keresnek meg életmód tanácsokért...
A só is és a szénhidrát is jelentős mennyiségű vizet köt meg, így ezek csökkentése a diéta elején jó nagyadag feleslegesen kötött víztől szabadíthat meg.
2 kg egy hónap alatt, vicceltek? Egy szarással többet lehet fogyni...
Teljesen normális a 6 kg, bár inkább csak az elején, ha már vékonyabb leszel, nehezebben fog lemenni, + lesznek megakadások is.
#6: Nekem a legnagyobb igyekezettel se szokott menni évi 2, szóval nem mindenkinek triviális ez. Mondjuk kalóriacsökkentés nélkül 2 nap alatt megoldom, vízből... :D
Ami a kérdést illeti: igen kövéreknek, illetve az első héten teljesen OK ez a tempó, máskor inkább 2-4. A heti 1 kiló sokaknak reális, de azértjó nagy deficit kell hozzá, ami nem mindenkinek jön össze, teljesen jó fogyás a heti fél kiló is. Heti 1 kiló fölött viszont már esélyes a fokozott izombontás, plusz bizonyára bejön a koplalás, gyengeség...
100 kiló plusszal viszont hallottam már tartós heti 2 kilóról is, az is igen kemény diéta volt, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!