Egyszerű diéta? Kizárólag fehérjepor és zöldség?
A mi családunk nagyon tésztás, hús hetente 1x van, kb kéthetente tojás a reggeli és ennyi. Megnéztem, hogy olcsóbban jönnék ki, ha fehérjeport veszek, főzőcskézés helyett. Ez mellé pedig csak zöldségeket ennék nyersen vagy párolva, de leginkább nyersen szeretek mindent.
Szóval ez így elég egyszerűnek hangzik és azt hiszem nincs fölösleges kalória, nincs liszt, se cukor. Néha talán egy kis olíva olajat csurgatnék a salátára, de csak néha.
Ez így szerintetek elfogadható?
Nem jó ötlet...
Jó, lehetsz vegán, úgy is lehet egèszsègesen élni, de azért nem ártana utána nézned jobban is a dolgoknak.
Mindent lehet helyettesíteni, de a fehérje por kiegészítő, nem helyettesíti a tejet, tojást...
Nem jó.
1. A magyarázatát nem tudom, de az okosak a Testépítés rovatban azt mondják, a fehérjebevitel nagyobbik fele nem jó porból.
2. Ez koplalás. Miből jönne valamirevaló kalória? Bár ha kilószámra eszed a cukrosabb zöldségeket, az más.
3. Ne néha talán csurgass kis olívaolajat, napi 30-40 gramm zsír mindenképpen kell, esszenciális tápanyag.
4. Írd be a Chronometerbe, hogy mit akarsz enni s nézd meg, milyen esszenciális tápanyagok maradnak ki. Bizonyára lesznek bőven, én sokkal tápanyagdúsabb ételekkel is hiányt szenvedek ebben-abban, ha nem vigyázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!