Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ilyen nagy az érték?

Miért ilyen nagy az érték?

Figyelt kérdés
166 cm vagyok és 52-53 kg, mégis 85B-s melltartót kell hordanom, a 80-as már szorít, létezik, hogy valakinek ekkora háta legyen ennyi kilósan?

2018. aug. 1. 01:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora? :D A 85 teljesen normális körméret. Tudod, nem mindenkinek pontosan ugyanakkora mindene... zsír, izom, csontozat, minden máshogy épül fel minden emberben.

Van, akinek 55 kilósan olyan háta van, mint egy úszónak, meg van, aki olyan, mint egy szottyadt ropi.

Nehogy emiatt elkezdd magad kövérnek érezni vagy ilyesmi.

2018. aug. 1. 02:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elsö igazat ír, de emellett mérd egyszer le a 85-ös melltartót, ugyanis nekem a 75-ösök rendszerint csak maximum 65-70 cm-re kinyújthatóak, azaz jóval kisebbek, mint kellene, a számozás csalós.
2018. aug. 1. 07:40
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Milyen számozás szerint? A francia 80-as nálunk 70, de a spanyoloké is más emlékeim szerint. Centik többet mondanának. Mivel nem vagy elhízott, neked a bordakosarad nagy, amiből nem lehet fogyni, max. úthengerrel.
2018. aug. 1. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 20 kiló fogyás után sem tapasztaltam jelentősebb változást eme méreteimben, nyilván a csontvázam ilyen, 80 centi alá sosem megy a körméretem. Ez normális. S nekem nem igazán széles a hátam, van, akinek nagyobb.
2018. aug. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!