Munka után ti is fáradtan értek haza a diéta alatt? Leszoktatok feküdni 1-2 órára aludni, mielőtt edzetek?
Én kicsattanok az energiától, mióta életmódot váltottam. Most ugyan követek egy bizonyos étrendet, de már előtte is sok dolgot átalakítottam az életmódomban.
Gyakorlatilag nem tudok a seggemen ülni, mindig csinálok valamit. Vagy a következő napi kajákat készítem el vagy edzek vagy takarítok, vagy valami...
Ja, az alvás: a jó minőségű alvás nagyon fontos megintcsak a helyes életmód kialakításában.
Bár nem írod, hogy miért diétázol (fogyás céljából vagy más egészségügyi probléma miatt)...de az alvás biztosan nem fog bezavarni :-)
Munka után enni szoktam :)
Fáradt vagyok időnként, de ez nem a kajálástól, edzéstől függ, egyszerűen csak vannak ilyen napok.
Ilyenkor ledőlök pihenni, elaludni általában nem szoktam, csak fekszem és kikapcsolok.
Nem gond, ha plusz alvásra van szükséged, talán éjjel nem aludtad ki magad, vagy túl fárasztó napod volt.
Az én szolid kalóriadeficitem nem fáraszt. Ha nem mozgok, az igen. Edzeni kizárólag éhgyomorra szoktam, kivéve a kis éjszakai tornáimat. De ez egyéni dolog.
Az alvás tuti nem kavar be a fogyásodba, ha szükséged van rá, tedd bátran. Ebéd után, a kora/közép délutáni órákban úgyis elég természetes, hogy leesik az éberségi szintünk, én is ejtőzöm olyankor (bármilyen étrendem is van), csak nem alszom, mert nekem muszáj sokat aludnom éjjel, úgyhogy nappal nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!