Fogyókúra alatt kéthetente egy csalónap belefér? Hátráltatja a fogyást?
Ez elég egyéni, van, akinek többet árt vagy felesleges, van, akinek kell, különben dobja az egészet...
Az elején napi 1-2 kilengősebb napom volt (s a szigorúbb napokon is sokat ettem). Nekem megfelelt, nem voltam hajlandó visszafogni magam :)
Azóta sokat fogytam, de ma már ehetek bármikor bármit, mert fura módon könnyen jóllakom. Nem tudom, meddig fog tartani ez az időszak, mindenesetre szuper :)
Ha manapság akarok egy halom pogácsát enni, deficitben maradok. Régen mininum duplaennyivel lengtem ki és nem voltam sokkal jóllakottabb.
Nem tudhatom, hogy neked a csalónap mekkora elszállás, ezen múlik.
Egy kis kalóriamegdobás akár jól is jöhet, ha a kalória marad, akkor eleve OK (hacsak nem avatkozik be a másfajta étel az anyagcserédbe vagy nem tesz éhesebbé egy hétre, mit tudom én. normál körülmények között nem sokat számít). De ha bőven túleszed magad, akkor nem ajánlatos.
2 hetente 1 nap nem tűnik soknak, még igazán alapos evészet sem tud ellensúlyozni 13 jó napot.
Belefér.
Én nem időzítem a csalást, eszem, ha épp valamit nagyon megkívánok. 6 hét alatt eddig egyszer sem léptem túl a keretem, és csak egyszer nem tartottam be a makrókat (az volt az a nap, amikor pizzáztam:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!