Szerintetek belefér?
A heten egyszer tartok ma egy csalónapot. Családi összejövetel és nagyon sok süti van itt és elengedtem magam. Egyebkent a heten tartottam a diétát. Sőt. Szóval szerintetek elmegy?
Nem egy szelet sütit ettem...sajnos elegge elszaladt velem a ló.
Valamit nem csinálsz jól,ha falásroham jön rád. Belének nem fér bele, de ha megtörtént nincs mit tenni,nem igaz? Azon kell lenni inkább,hogy ne forduljon elő többször! Egy-egy sütivel olykor olykor nincs gond, de valamiért eljutottál oda,hogy ne bírd abbahagyni... Valami gond lehet az eddigi diétázásoddal... Jól értem,hogy egy hete csinálod?
( kicsit több mint 2hónapos diétázó -7kg - 56kg/158cm)
Nekem rendszeresen is beleférne, a nagy fogyásomkor tuti volt heti 1-2 laza napom. Bár alapvetően akkor is a választott életmódomhoz közel maradtam s én nem is tudok pl. 5000 kcalt enni, mint egyesek (4000 az megy, de nem minden kilengésem ekkora).
Változó, kinek mi fér bele.
Sőt, van, akinek ez egy pozitív ch s esetleg kalória hintáztatás lenne.
Azért gyakori sütikézés nem mindenki szerint egészséges, gondolom, cukros-lisztes sütik, opcionálisan fele ch, fele zsír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!