Szombati csalónapra szerintetek ez így belefér? (Többi lent)
Életmódot váltottam, kb.fél éve, most már elértem a kívánt súlyt így azt szeretném megtartani. Havi egy csalónapot tartok, szombatra terveztem a következőt. Hogyha megeszek reggelire egy csokikrémes kakaós csigát, délben-délután pedig egy 60 cm-es pizzából 2-3 szeletet az belefér? Ti mit ennétek esetleg még? Vagy ehelyett? Ugye ez a havi egy csalónap belefér? Egyébként nem vonom meg magamtól az édességet teljesen, néha becsúszik 1 szelet süti, de azt mindig hozzászámítom a napi kalóriabevitelemhez.
17/L, 166 cm/51-52 kg
Nem tudhatom, neked mi fér bele, de szerintem havi egy alkalomnál bármi belefér. Nekem súlytartáskor eleve szinte bármi belefér, főleg a jó étrendemen, bár én még nem vagyok olyan vékony, mint te, s remélem, nem is leszek, inkább izmokra vágyom.
Hogy én mit ennék? Mondjuk borsófőzeléket, zabpelyhes rántottát, sült krumplit, aszalt szilvát... Mert ezek vonzanak. Rokonnál sütit. Több éve váltottam életmódot, kilengéskor sem eszem bármit, nem is esne jól. De te más vagy. Nem is tudom, milyen az életmódod, mit szeretsz...
S nem tudom, miért ne ehetnéd azt minden egyes nap, amit szeretsz, max. óvatosan s bizonyos ételeket ritkábban. De neked kell tudnod, mi merre.
Ja és egy csalónapot sosem úgy képzelnék el, hogy rendes ételt nem is ennék benne... A fehérjét, zöldséget bevinném pizza mellett is.
Hogy híznál egy naptól?? :S
Persze nem kell 4-5 ezer kalóriát betolni, mert az nem normális.
De ha pl. 1800-at ehetsz és most 2500 lesz, akkor semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!