Szerintetek ez még belefér?
51 kiló? Huhh, én tömegelnék. Ahhoz úgyis kalóriatöbblet kell :) Persze most nem tudsz edzeni, de később lehet.
Jó lenne, ha valami minimális önfegyelemre szert tennél a sütik körül, bár sok erkölcsi alapom nincs ezt mondanom, mert ugyan nekem van olyan, de évekig dolgoztam rajta és a fogyásom nagy része alatt is végig sütiket ettem (bár ebben szerintem semmi igazán rossz nincs) s amúgyis speckó diétám van, ami elég feleslegessé teszi az önfegyelmet. Tudom, milyen az, amikor csábítanak a sütik. De nem elég abból néhány nap? Nekem 1-2 szokott lenni.
Lehet, hogy a fogyásodkor túl kevés édességet ettél magadhoz képest s ezért nem tudsz leállni, ki tudja?
Neked kell tudnod, mi fér bele. Felőlem 2 évig is sütizhetsz, főleg, hogy velem ellentétben neked nemigen kell fogynod, sőt.
Ha lelkileg könnyebb, ha nem idegesíted magad, mikor úgyse megy, akkor hagyhatsz szünetet, de ezt neked kell eldöntened.
A súlyod teljesen rendben van, csodálkoznék, ha ebből fogynod kellene. Az egészséges táplálkozás és a későbbi sport viszont nagyon fontos.
A sütikkel én is pont így vagyok, ha van körülöttem, elég egyet megennem, és nehezen tudok leállni. Sokkal jobban megy, ha nem kerül elém, vagy ha egyet sem eszem, van, amikor sikerül. A "csak egyet" nem megy nekem, abból tuti több lesz. Az "egyet sem" már jobban működik, reggel eldöntöm, hogy most ilyen nap lesz, és ha eszembe jutna megenni egy sütit, gyorsan bekapok pár aszalt gyümölcsöt vagy diót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!