Szombati csalónapra szerintetek ez így belefér? (Többi lent)
Életmódot váltottam, kb.fél éve, most már elértem a kívánt súlyt így azt szeretném megtartani. Havi egy csalónapot tartok, szombatra terveztem a következőt. Hogyha megeszek reggelire egy csokikrémes kakaós csigát, délben-délután pedig egy 60 cm-es pizzából 2-3 szeletet az belefér? Ti mit ennétek esetleg még? Vagy ehelyett? Ugye ez a havi egy csalónap belefér? Egyébként nem vonom meg magamtól az édességet teljesen, néha becsúszik 1 szelet süti, de azt mindig hozzászámítom a napi kalóriabevitelemhez.
17/L, 166 cm/51-52 kg
Számomra elég émelyítőnek tűnik ez a nap. Na nem a csalás miatt, hanem a koncentrált "hulladék" miatt, amit egésznap magadba akarsz tolni.
Egy ideje én is az életmódváltás mellett vagyok, illetve be is tartom, de szerintem ebbe a kívánt súly elérése után belefér néha kilengés, ahogy te is írtad. Ha alapvetően az elveimet tartom, akkor nem fogok belehalni, ha heti egy ebédre megeszek két szelet pizzát, vagy heti egy reggelire egy kakaós csigát. Én viszont elképzelni sem tudom, hogy ezeket koncentráltan, egy nap vigyem be kvázi egyszerre. Szerintem már rosszul is lennék tőle.
Hízni nem fogsz valószínűleg, de a szervezetedet az én józan paraszti eszem helyett sokkolod azzal, hogy mindig kiegyensúlyozottan kapja az értékes, hasznosulni tudó tápanyagokat, majd egyszercsak többnyire felesleget kap és értékeset alig. Nem tudom mennyire egészséges ez, én maradnék a heti egy reggeli, ebéd cseréjénél "egészségtelenebbre", amit éppen megkívánsz, de ezt nem tenném egy napra.
Ja hogy ez neked csalónap...
Nekem a legutóbbi valahogy így nézett ki:
Reggelire kakaós csiga tejeskávéval, délelőtt 1 doboz keksz, 2 db bonbon, 1 3Bit csoki, 1 tábla Boci tejcsoki, ebédre pár szelet pizza, délután 2 gombóc fagyi, 1 túró kocka, 1 szelet mákos torta, vacsira megint pár szelet pizza, utána meg még egy fél süti... Na ez csalónap :D
A tied alig valami, ne aggódj miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!