Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 700 kcal naponta nagyon kevés?

700 kcal naponta nagyon kevés?

Figyelt kérdés

Hát nem a fogyókúrákhoz kellett volna írnom, de:

Naponta 500-800 kalóriát viszek be a szervezetembe.

Van, hogy reggelire megeszek egy tükörtojást két paradicsommal meg egy kis kenyérrel aztán vacsorára eszek egy szendvicset.

+napi 1/2 liter víz.

Az a baj, hogy én ezt nem direkt csinálom. Egyszerűen nem vagyok éhes. Ma is próbáltam enni többet, de nem ment le a torkomon az étel. Komolyan teljesen telinek érzem magam attól a reggelitől, és vacsoráig ki is bírom. Igazából ez eddig nem zavart, de mostanában teljesen gyengének érzem magam, és remeg a kezem, meg hányingerem van. Azért van mert ennyit eszek naponta? Ma még csak 300 kalóriát ettem. Most fogok vacsorázni nemsokára... Kérlek ne nevezzetek anorexiásnak meg ilyesmik, nem direkt csinálom...

2018. júl. 31. 17:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon sötét vagy! Vészesen meghízol, mert normálisan eszel?! Mert beviszed a napi kalóriatartalmat??? Ki mondott ekkora baromságot?! Senki! Folyamatosan buktatod le magad! Ezeket te agyalod ki, mert vékony akarsz lenni! Akkor tudsz sportolni, ha eszel, különben hogy a francba bírnád? Leszédülsz a lóról! Szóval fejezd be a hazudozást! Nem élsz te 500-800 kalórián! 6 évig versenyszerűen lovagoltam, ne magyarázd meg, hogy te semmi energiával bírod, még ha csak 1 órát is ülsz a lovon, mert ez kamu! Nincs olyan sport, amit evés nélkül lehet bírni!
2018. júl. 31. 19:28
 22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segített. Szólok a szüleimnek, és mindenképpen visszamegyünk az orvoshoz!
2018. júl. 31. 19:42
 23/25 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy gyomorsavhiányod van. Ezen savanyú ételekkel, italokkal tudsz segíteni. Citromos víz, házi savanyúságok, natúr joghurt, savanyú gyümölcsök. Gyógyteákkal is próbálkozhatsz, ennyi idősen már nyugodtan ihatsz gyömbérteát, borsmenta, kakukkfű, cickafark, kamilla. Mézzel egész finomak (a gyömbér kicsit csípős, friss gyömbérből készítsd), lehet őket váltogatni is, napi 2-3 bögrével igyál. A gyömbér lenne a legjobb, én rettentő éhes leszek tőle :)

Ezektől akkor sem lesz bajod, ha nem a gyomorsavaddal van a gond, nyugodtan próbáld ki.

2018. aug. 1. 12:33
 24/25 anonim ***** válasza:
46%
Ja és a fél liter víz nagyon kevés, ezért is igyál teát.
2018. aug. 1. 12:35
 25/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönőm! :)
2018. aug. 2. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!