700 kcal naponta nagyon kevés?
Hát nem a fogyókúrákhoz kellett volna írnom, de:
Naponta 500-800 kalóriát viszek be a szervezetembe.
Van, hogy reggelire megeszek egy tükörtojást két paradicsommal meg egy kis kenyérrel aztán vacsorára eszek egy szendvicset.
+napi 1/2 liter víz.
Az a baj, hogy én ezt nem direkt csinálom. Egyszerűen nem vagyok éhes. Ma is próbáltam enni többet, de nem ment le a torkomon az étel. Komolyan teljesen telinek érzem magam attól a reggelitől, és vacsoráig ki is bírom. Igazából ez eddig nem zavart, de mostanában teljesen gyengének érzem magam, és remeg a kezem, meg hányingerem van. Azért van mert ennyit eszek naponta? Ma még csak 300 kalóriát ettem. Most fogok vacsorázni nemsokára... Kérlek ne nevezzetek anorexiásnak meg ilyesmik, nem direkt csinálom...
Elképzelhető, hogy gyomorsavhiányod van. Ezen savanyú ételekkel, italokkal tudsz segíteni. Citromos víz, házi savanyúságok, natúr joghurt, savanyú gyümölcsök. Gyógyteákkal is próbálkozhatsz, ennyi idősen már nyugodtan ihatsz gyömbérteát, borsmenta, kakukkfű, cickafark, kamilla. Mézzel egész finomak (a gyömbér kicsit csípős, friss gyömbérből készítsd), lehet őket váltogatni is, napi 2-3 bögrével igyál. A gyömbér lenne a legjobb, én rettentő éhes leszek tőle :)
Ezektől akkor sem lesz bajod, ha nem a gyomorsavaddal van a gond, nyugodtan próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!