Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 700 kcal naponta nagyon kevés?

700 kcal naponta nagyon kevés?

Figyelt kérdés

Hát nem a fogyókúrákhoz kellett volna írnom, de:

Naponta 500-800 kalóriát viszek be a szervezetembe.

Van, hogy reggelire megeszek egy tükörtojást két paradicsommal meg egy kis kenyérrel aztán vacsorára eszek egy szendvicset.

+napi 1/2 liter víz.

Az a baj, hogy én ezt nem direkt csinálom. Egyszerűen nem vagyok éhes. Ma is próbáltam enni többet, de nem ment le a torkomon az étel. Komolyan teljesen telinek érzem magam attól a reggelitől, és vacsoráig ki is bírom. Igazából ez eddig nem zavart, de mostanában teljesen gyengének érzem magam, és remeg a kezem, meg hányingerem van. Azért van mert ennyit eszek naponta? Ma még csak 300 kalóriát ettem. Most fogok vacsorázni nemsokára... Kérlek ne nevezzetek anorexiásnak meg ilyesmik, nem direkt csinálom...

2018. júl. 31. 17:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
De ne én tegyek már róla, ha nem nekem kell ezt megcsinálnom. Aki ott tanít lovagolni, vagy mi, csak órára fogad be minket, és a lovat csak "tisztítani" kell. Ez van a közelünkbe csak. Szívesen foglalkoznék én többet ott a lovakkal, mert nagyon szeretem őket, de nem lehet, mert nem engedik. Ha kötöszködni akartok, mert nyár van és unatkoztok, vagy nemtudom, légyszi ne itt tegyétek, mert szerintem én értelmesen tettem fel a kérdésemet, és elvárom hogy mások is úgy válaszoljanak rá...
2018. júl. 31. 18:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Veszélyesen kevés. Ha nem tudsz többet enni, fordulj orvoshoz!
2018. júl. 31. 18:42
 13/25 anonim ***** válasza:
Idő kérdése és belehalsz. Pont kétszer ennyit kéne. hány kg vagy?
2018. júl. 31. 18:42
 14/25 A kérdező kommentje:
169 cm és 56 kg
2018. júl. 31. 18:45
 15/25 A kérdező kommentje:

De ha többet eszek nem fogok tőle nagyon meghízni? Régóta eszek ennyit. Suliban is ennyit, vagy csak kicsivel többet ettem.

Mellesleg ha lehet még egy kérdésem...

Ettől késhet már 5 napot a menzeszem? Vagy nektek is szokott ennyit?

2018. júl. 31. 18:49
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
Honnan tudjam, hogy te olyan helyre jársz, ahol a tulaj karót nyelt, és azon kívül, hogy megsimogatod a lovat meg ráülsz 1 órát, nem lehet semmi egyebet? De ha már azt írod: attól nem hízom meg? Le is buktattad magad! :D Tuti önszántanból vagy vékony! Csak itt sajnáltatod magad! De jó helyen jársz, rád lel pár igazán elszánt bunkó, aztán kinyírnak lábbal! Meg is érdemled!
2018. júl. 31. 18:59
 17/25 anonim válasza:
85%
Határozottan kevés a max 800 kalória!!! Az egészséges az 1500-1800, szóval szerintem fokozatosan növeld a táplálék bevitelt.
2018. júl. 31. 19:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Ha önszántamból ennék ennyit miért tettem volna fel a kérdést? Nyilván keresgéltem már a kérdés után, hogy mi történik ha ilyen keveset eszem, és nagyon sokan azt írták, hogy vészesen meghízhat az ember ha ennyiről fölmegy. Ha elmegyek orvoshoz és mondja a szüleimnek hogy tömjék belém az ételt, gondolom én sem fogok máshogy járni. De inkább ez az út 100x mint a halál...
2018. júl. 31. 19:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez az út vezet a halálba. A menszeszkimaradás már egy komoly jel.

Lassan emeld a kalóriákat és akkor nem leszel dagadt.

2018. júl. 31. 19:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés. Teljesen normális, hogy nincs étvágyad, ha valaki sokáig koplal, akkor az éhséget nem érzi.

Az energiahiány tünetei: gyengeség, remegés, hányinger, ájulás, kedvetlenség, depresszió, menstruáció kimaradása. Lassan egyél napi 5-6x kevéset az nem erőlteti meg a szervezetet annyira. Menj el orvoshoz, ott kapsz segítséget.

2018. júl. 31. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!