Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felszedtem 4 kilót, mivel...

Felszedtem 4 kilót, mivel egy-két hétig lazábban ettem (több kenyérfélét), hiszen bulis időszak volt. Most visszaálltam a normális, egészséges étkezésemre. Mit tehetek még, hogy visszafogyjak?

Figyelt kérdés
Mit tehetek még, hogy visszafogyjak?
2010. jún. 18. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem értem azokat, akik az almát, vagy a gyümölcsöket leszólják, hogy így cukros meg úgy haszontalan... Hidd el, nyugodtan ehetsz belőle amennyit akarsz, én is pont így vagyok ezzel, sőt, ezzel pótolom ki az édességet. Ha csokira, vagy hasonlóra vágynék ez mindig jó alternatíva, de már gyümölcsök is hasonlóképpen. Néha félbevágom, csurgatok rá pici mézet és fahéjat és pár percre a mikróba rakom, de nyersen is bármikor jó.

Egyébként, ha mostanában gyorsan jött rád az a pár kiló, elvileg magától lemegy rólad, amennyiben tényleg túl sokat ettél az utóbbi időben, és most annál normálisabban, azaz kevesebbet eszel. Nekem is volt hasonló, és a kilók maguktól lementek. Persze én is rásegítek néha egy kis futással, de gyakran már napi egy-két óra séta a szabadban is csodákat tesz, főleg ha szép az idő. Fel a fejjel!:-)))

2010. jún. 21. 09:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Ma is futottam, bár kicsit csúnya az idő :)
2010. jún. 21. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!