Koplalással lehet fogyni?
Koplalással fogytam, mert anorexiás vagyok. Eredmény: nagyon vékony láb, kar (izom nulla), csúnya bőr, haj (ami hullik), egyáltalán nem kívánom a szexet, gyenge vagyok, mentálisan kifejezeten gyenge, sírok ha hozzám szólnak.
Nincs menstruációm és csontritkulás veszélye fenyeget. Hetente járok dokihoz, tavaly kétszer voltam kórházban.
A koplalásnak két véglete van, 1. vagy anorexiás leszel és soha nem tudod abbahagyni, 2 elkezdesz zabálni (bulimia veszéy, vagy kóros hízás).
Nyilván lehet, sőt tempósan, a nagy kalóriadeficit ilyen.
De számos hátránya van s ugye nem is kellemes. A testednek tápanyag kell, úgyhogy ha van pénzed ételre, ne sanyargasd...
Ismerek olyat, aki koplalással fogyott, igen. Nem láttam utána, csak pár év múlva, jól nézett ki. Ez ritka, hogy valakinek "bejöjjön", akinek pedig kedves az izma, eleve nem csinál ilyet... Neki alig volt, szóval zsírból ment le szinte minden kiló (nem totális böjt volt, az túlzottan eszi az izmokat és megterhelőbb, evett, csak keveset és sok kalóriát égetett).
Heti 1-2 kiló vagy több, attól függ, mekkora a kalóriaigényed s mennyit eszel. Extrém esetben simán lehet koplalva 1 kiló alatt fogyni már az elején is, s van, akinek jobban belassul az anyagcseréje, nem minimálisan, ami elvileg a normális.
Egy hétig igen, de utána vissza bízol egy keveset, vagy anorexiás leszel.
A többiek szerintem elmondták az igazságot, így van.
Lehet de ne csináld!
Mi fog történni?
Le fog lassulni az anyagcserèd, izomból fogsz fogyni, a hajad nem lesz túl szép, bőröd is, stb...
Aztán kettő variáció van:
Anorexiás, és/vagy bulimás leszel
Vagy elő fog törni a kaja roham egy idő után és meg fogsz enni 3000kcalt és hízni fogsz, mert akkor már a szervezeted a koplaláshoz lesz hozzá szokva és raktározni fogja amit lehet.
Nagyon röviden ennyi, kérlek fejezd be, dietázz normálisan egyél 1500kcalt és úgy is fogsz fogyni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!