Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Két hónap alatt 6 kg-ot...

Két hónap alatt 6 kg-ot fogytam csak. Miért lehet?

Figyelt kérdés

Nagy súlyától indultam. Napi 100 gramm körüli szénhidrát fogyasztás mellett ennyit fogytam csak. Heti 3-4 alkalommal fél órát mozgok többre sajnos nincs lehetőségem 2 kicsi gyerek mellett. De utánuk is rengeteget rohangálni, sokat sétáltunk (napi minimum 2 óra).

113-ról 106-107 körülire fogytam. Legalább 80-ra szeretnék.

Hogyan lehet felgyorsítani? Mit csinálok rosszul?

2018. júl. 6. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért akarod felgyorsítani? Legyél türelmes.
2018. júl. 6. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy jól csinálod. A gyors fogyásnak hízás a vége.
2018. júl. 6. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális ütemű fogyás, ennél gyorsabban egészségesen már nem igazán lehet fogyni.
2018. júl. 6. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég jó tempó, mi a gond?

Én 100g szénhidráttal semmit nem fogynék (100 kilósan is csak akkor, ha ügyelnék az ételmennyiségre, ami mondjuk annyira nem nehéz, ha az embernek rendes az anyagcseréje és mozog is valamit).

Van, akinek szokatlanul kicsi a kalóriaigénye, hiába ilyen nehéz. S nem mindenki fogy gyorsan nagy feleslegből.

S nem írtad, hogy kb. hány kalóriát eszel. 100g ch mellett kvázi akármilyen sokat lehet...

2018. júl. 7. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kb 1300 - 1500 kalóriát eszek naponta.

Azért vagyok elkeseredve, mert benne vagyok egy fogyókúrás fb csoportban, az ottani sikertörténetek alapján ennyi idő alatt ennyi fogyás nagyon kevésnek tűnt nekem... De akkor lehet hogy alaptalanul aggódom ezen, és normális mértékű a fogyásom....

2018. júl. 7. 13:55
 6/7 anonim válasza:
100%
Nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! ;)
2018. júl. 7. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki.

Szerintem ez is nagyon szép eredmény, légy büszke magadra.

Én amióta odafigyelek az étkezésre, és elkezdtem újra mozogni, 2 kg-t FELSZEDTEM. Ehhez mérd.

2018. júl. 17. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!