Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kettő hete Regenor diétázok!...

Kettő hete Regenor diétázok! Azóta nem nagyon alszok, nem vagyok toppon! A dietàt be tartom! Alig élek .. Pedig azt ígérték, hogy teli leszek energiával stb. Volt már így valaki? Ha igen mit csinált? Megéri tovább folytatni?

Figyelt kérdés
5-8 kg szeretnèk leadni!
2018. jún. 29. 14:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

"Regenor amúgy nem gyógyszer!"

Ebbe kapaszkodsz? Akkor minek szeded? Gyógy(vagy akármi) szerként nem is tudnák törzskönyveztetni...

2018. jún. 29. 20:05
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Hár elolvastam, mi ez a Regenor.

Azt írják:

"Ha a Reg-Enort fogyasztják és betartják az étrendi előírásokat, valamint változtatnak a mozgásszegény életmódon..."

Ha a két utóbbi (étrend, mozgás) valóban be vannak tartva, akkor megsúgom, hogy nem kell hozzá a csodaszer.

Meg még:

"nincs nassolás, alkalmankénti eltérés („csak ma, a szülinap/karácsony stb. miatt”, „ugyan mit árthat egy szelet csoki?”)"

Na elmennek a jó.... Tudom, irigykedni fogsz, de úgy fogytam, hogy közben MINDEN NAP volt nassolás. Csak mértékkel. Sokkal rosszabb, ha megvonod magatól teljesen, hogy aztán egyszer nagyon megkívánva jól bezabálj belőlük, mint hogy mértékkel, de engedélyezed magadnak. Nem kell elátkozni se a csokoládét, se a sütit. A bűnös a kalóriatöbblet.

Ne folytasd. Ha kevesebb kalóriát eszel, mint amennyit felhasználsz, és még valamit mozogsz is mellé, akkor csodabogyók nélkül is menni fog.

2018. jún. 29. 20:33
 13/18 anonim válasza:
60%

Szia

Én nem rég kezdtem el, lassan két hete is van. Az alvás csak egyszer kétszer volt számomra nehézkes, ami érthető. Ez a kúra elsősorban nem fogyásra van kitalálva, hanem máj és epe méregtelenítésre. A fogyás csak mellékhatás. (Imádom a sok okos válaszolót aki azt sem tudja mi az amit szedsz de azért beleszól az életedbe.)

Az első pár hét nem valami fényes mivel át kell hogy szoktasd a szervezeted a diétára, valamint elindul a méregtelenítés is. Próbáld meg este hatig befejezni a vacsit.

Ha nagyon nem vagy jól akkor viszont állj le vele vagy csökkentsd a zsír bevitelt.

2018. aug. 22. 09:51
 14/18 anonim válasza:
37%
Nekem édesanyám konkrétan meghalt ettől a csodaszertől,szóval kérlek vigyázz magadra! :(
2018. szept. 18. 15:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pozitív válaszokat :)

Én teljesen leálltam vele,nem bírtam....

Miután abbahagytam 1-2 nap mulva rendben voltam!

Heti 4-5 alkalommal sportolok,súlyom változatlan!

De szépen formásodom!

De még van egy kicsi pocak,azt nem tudom leadni:(

Van profi edzes tervem,minden alkalommal hasazok de alig akar a kicsi lemenni :(

Esetleg valami tipp?

Köszi :D

2018. szept. 20. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
A hasazástól nem lesz kisebb a hasad,mivel nincs helyi zsírégetés, de ez ma már köztudott.
2018. szept. 20. 20:41
 17/18 A kérdező kommentje:

Ezt tudom!

Tippet kértem .....

2018. szept. 20. 20:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha tudod,akkor nyilván azt is,hogy zsírt égetni kalóriadeficites étrenddel lehet.
2018. szept. 20. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!