Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 44 vagyok es szeretnek meg...

44 vagyok es szeretnek meg fogyni mi az ami segitene nekem?

Figyelt kérdés

95kg voltam a 164 cm magassagomhoz kepest egy eve.

Most 85kg vagyok, az etrendvaltoztatas megvolt kevesebbet eszem, sok zoldseg gyumolcs, sokat iszom is.

Kenyeret lisztes dolgokat cukros dolgokat szamuztem amennyire csak lehetett.

Mozgasra keves a lehetosegem sajnos, terembe vagy ilyen helyre eljarni nincs penzem. Mondjuk idom sincsen ra.

Hogyan tudnek plusz mozgast beiktatni meg a napirendenbe? Olyat ami nem kerul penzbe es plusz idobe se?

Lassan szeretnek fogyni (havi max 2kg) mert a borom nem olyan rugalmas mint fiatalon es nem szeretnem ha logna rajtam :-D

A penz es ido dolog azert nincs mert 3 kisgyereket nevelek egyedul. Az sem baj ha veluk egyutt kene csinalni. 7,10,13, evesek a gyerekek.

2018. jún. 28. 06:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Huu nagyon koszonom a tanacsokat amit kaptam.

Igyekszem akkor a hetvegere jo sok mozgast beiktatni. Meg a leszallok egy megalloval elobb is jo otlet. :-) a futas sajna nem jo nekem mert a nagyon nagy melleim miatt az fajdalmas :-(

Az etkezeshez is akkor jobban odafigyelek a gyumolcsre !

Remelem lemegy az a 10 kg meg decemberre mert akkora szeretnek 75kg lenni.

Koszonom meg egyszer az otleteket ! :-)

2018. jún. 28. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!