Fogyni szeretnek . Szeretnek toletek tanacsot kerni koszonom elore is Hogyan edzek? Mikora varhato fogyas?
Sziasztok 17eves lany vagyok, 58 kilo vagyok
Leginkabb hasrol es csiporol kene fogynom
Sajnos hasra hizok... mit egyek es mit ne? Hogyan edzek?
160centi vagyok
Kerlek segitsetek ugy nezki a hasam mint aki 5honapos terhes... max 10 kilot szeretnek fogyni
A te súlyod elég kevés, úgyhogy 1300-1500 kcal némi mozgással jól hangzik. Jó étrenden bírnod is kell.
Nem lehet tudni, mi lesz a hasaddal, ha a legutolsó dekák csak ott lapulnak, úgy nehezebb, de teljes fogyásnál azért valószínűleg jól fog kinézni. Még ha evés után megnő is, ami természetes...
Koszi a segitseget...
En nagyon kovernek erzem.magam nehezen merek felveni olyan ruhat ami tapad rajtam,,szeretnek.enis haspoloba lenni meg sose volt rajtam :(
Csak a hasamal.es.a csipomel.vannak.problemak.
Néhány 100 kg-s csaj meg feszülős nadrágot hord haspólóval :D
Ne kezdj buta fogyókúrákba, kezdj el egy sportot amit szeretsz, attól jobb lesz a közérzeted, az egészségednek is jót tesz
Nem dagadt vagy hanem önbizalomhiányos
De nincs azzal semmi baj, ha figyelsz a testeden a részletekre
En nem merek felveni olyat sajnos...
Sokan mondjak hogy szep vagyok (fiuk) de a hasam miatt nem hiszem el... olyan.mintha sose szabadulnek.meg tole
Nemtudom hogy hogyan edzek hogy legyen eredmenye is.....
Hagyd már abba a nyígást, vagy 10x elmondtad már hogy mibajod a hasaddal. Felfogtuk ötödjére is.
Egyél kevesebbet mint amennyit most eszel (kb 1500 kalóriát fogyasz) és akkor fogyni fogsz. Ha valamit sportolsz is mellette akkor gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!