Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek szükségem lenne...

Szerintetek szükségem lenne fogyókúrára? (kép)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. 170 cm, 62 kg.

[link]

[link]

Milyen vagyok? ŐSZINTÉN!

Előre is köszönöm.

2010. jún. 17. 12:34
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

jolnézelki..:D

szivesen cserélnékveled :D

2010. jún. 18. 20:42
 22/26 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
100%
sunapozitív:)
2010. jún. 19. 01:49
 23/26 anonim ***** válasza:
Az alkatod rendben van, nőies és arányos!Viszont tornáznod kellene kicsit hasra (persze hozzáteszem, hogy tényleg nem szép a tartásod, húzd ki magad!!)és a combodra is picit tornáznék, ha a helyedbe lennék..:)összeségében nagyon szerencsés vagy!;)
2010. jún. 21. 02:14
 24/26 anonim válasza:

most ezt azért kérdezted, hogy mindenki azt írja h nem mert jó alakod van ugye? xDD feltűnési viszketegség -.-"..am sztem egy csomót kéne fogynod sőt a legjobb ha hánytatod magad úgy biztos a siker x'DD

am sztem hülye vagy mert semmi baj sincs az alakoddal (ezt akartad hallani nem? xD) DE TÉLL KIHÚZHATNÁS MAGAD mert egy pöppet úgy nézel ki mint Quasimodo (v h kell írni LOL)

2010. jún. 21. 13:12
 25/26 anonim ***** válasza:
13:12 TE NYOMORÉK! minden szempontból...
2010. jún. 21. 13:27
 26/26 anonim válasza:

Az egyik barátnőmnek totál ugyanilyen az alakja csak hatalmas mellekkel és szerintem ő is iszonyat jól néz ki :)

nincs gond az alakoddal tényleg szerencsés vagy, de egy kis edzéssel még jobb is lehet ;)

17/l

2010. jún. 22. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!