Szerintetek szükségem lenne fogyókúrára? (kép)
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 170 cm, 62 kg.
Milyen vagyok? ŐSZINTÉN!
Előre is köszönöm.
2010. jún. 17. 12:34
11/26 anonim válasza:
Én ilyesmi vagyok, csak kerekebb a fenekem, nem fogyózom, bár azt tudom hogy egy kis mozgás nem ártana nekem. Ha te is bizonytalan vagy egy kis sport megoldaná a gondodat. Fogyóznod nem kell!
12/26 anonim válasza:
én is ilyesmi vagyok mondjuk egy picit vékonyabb,de szerintem nem kell fogyóznod . Szép alakod van. :)
13/26 anonim válasza:
Nem. 16 évesen szerintem ez megfelelő.
14/26 anonim válasza:
Klassz az alakod! Csinos vagy és karcsú, mégsem gebe, a pasik szeretik az ilyet!:)
15/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat!
(Nem gondoltam, hogy ennyi pozitívumot fogok kapni,de nagyon jól esett. Bár a szüleim is mindig dícsérték az alakom, azt hittem ők csak 'jó modorból')
2010. jún. 17. 17:06
16/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó az alakod, én is örülnék, ha valami ilyesmi lenne az enyém.:)
17/26 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi alakom van, és azt mondják, hogy jó, de nekem egyáltalán nem tetszik. Kénytelen vagyok megbarátkozni lassan, hogy a csípőm széles. Pedig így máson tényleg nem csúnya, viszonz, ha én nézek tükörbe néha sírni tudnék, néha meg tetszik.
18/26 anonim válasza:
"Az jó ha ugrálókötelek minden nap 20-30 percet?"
jónak jó, de azért, ne egyél meg minden "szemetet" :)))
20/26 anonim válasza:
combos...mint én.de jóóóezígy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!