Mit tegyek, ha nincs energiám mozogni?
Reggel 5.30-6.00 között kelek, elrendezem a gyerekeket, 6.30-ra bölcsibe viszem a kicsit, bár sosem érünk be addigra (akkor nyit), csak 6.40-re kb. 7-re járok dolgozni, gyalog. Ez kb 20 perc tempós gyaloglás legalább (picit több). Aztán 7-14 között dolgozok egy bútorgyárban, ahol állómunkát végzek (nem egyhelyben állunk), aztán hazajövök, eszek (mert munka közben egy szendvicset eszek csak) és megyek a gyerekekért. Hazaérünk 16.30 körül, utána elmegyek bevásárolni, főzök, rendet rakok, etetek, mosok meg ilyen napi dolgok... Este 9-re kb végzek mindennel, lezuhanyzok, 10 után jön haza a barátom. Utána vele vagyok, beszélgetünk, ha nem alszok el. De többnyire nagyon fáradt vagyok, csak amiatt maradok fenn vele, mert nem hanyagolhatom el. Aztán éjjel 1-2 között alszunk el.
Úgy érzem, nincs sem időm, sem energiám napi 1-2 órát futni, súlyzózni meg ilyenek. Örülök, mikor leülök végre egy picit. Néha állva el tudnék aludni.
Ti hova illesztenétek be a mozgást?
Megoldani szeretném, nem kibújni alóla. :)
Nem nulla a mozgás, de valamit még beiktatnék hétvégén. Nem kell órákat futni, természetesen...
Amőgy ha már beszélgetsz a barátoddal, sétálhattok is együtt...
Nem, sosem szól, ha alszok. Van, hogy éjfélkor már alszunk. Viszont minden nap dolgozik reggel 8-tól este 22-ig, mert vendéglátós. Nagyon ritkán van szabadnapja, de olyankor ügyeket intéz, aztán meg nekem segít itthon, így főként este tudunk találkozni.
Egy ideig ő indította a gyerekeket, én 6-ra jártam dolgozni, de rendszeresen elkéstek (a nagyobb iskolás, elsős volt), fáradt is volt a végére...így megoldottam így, hogy rendezem én a gyerekeket.
Tegnap pl nem csináltam semmit, mindenki szendvicset, péksütit evett, de természetesen nem szólt érte, hogy miért nincs főzve vagy hogy miért alszok. Inkább ilyenkor, mikor már úgy vagyok, mint tegnap, akkor akár este is nekiáll ő elmosogatni, feltakarítani...
Szeretnék jobban kinézni (magamnak tetszeni), de úgy érzem, hogy így ez sosem jön el. Enni sem eszek sokat pedig. Direkt odafigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!