Mennyi ideig kell folyamatosan mozogni ahhoz, hogy meginduljon a fogyás?
Figyelt kérdés
Nem én szeretnék fogyni, mielőtt jönnek a lenéző kommentek, hanem ma edzés közben (súlyzóval taposás) azon agyaltam, vajon mennyi ideig kéne csinálnom ezt a gyakorlatot, hogy meginduljon a fogyás. Persze gondolom elfáradunk, és órákkal később sem látszik változás. Nem? És napi szinten mennyi idő? Ha mondjuk 2 órán áz dut valaki, az fogy? És ez hogyan működik?2017. nov. 6. 22:26
1/5 anonim válasza:
Úgy működik, hogy ha több energiát használsz el egy nap, mint amennyit az ételekből nyersz, akkor fogyni fogsz.
2/5 A kérdező kommentje:
És ha egész nap nem eszik valaki és úgy sportol? Akkor csak gyenge, de nem fogy. Legalábbis nem zsírból. Nem?
2017. nov. 6. 22:45
3/5 anonim válasza:
Ha egész nap csak fekszel, akkor is használsz energiát, nem is keveset, hiszen a szíved dolgozik, a tüdőd dolgozik, az agyad dolgozik. Ezért ha egész nap fekszel, és nem eszel semmit, fogyni fogsz, mégpedig gyorsan. De ez nagyon rossz módszer, mert ha valaki nem eszik semmit, vagy nagyon keveset eszik, hamarosan rosszul lesz.
4/5 anonim válasza:
kalóriabevitel és leadás függvénye...túl kevés kalóriát nem érdemes mert az anyagcsere tartalék üzemmódra kapcsol /1000 Kcal alatt /..javaslom a Kalóriabázis böngészését..
a futás elég sok kalóriát éget el de ha izmosodsz az izmoknak több energia kell majd! érted ugye?:)
5/5 anonim válasza:
ja, nálam három hónap után mondták hogy látszódik-heti 3-4 futás kb fél óra/ de nem fogytam a súlyomból csak pár kg-t:)
Hetven százalék az étkezésen múlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!