Miért változik rövid idő alatt folyamatosan a testsúlyom?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy kb fél éve folyamatosan más kiló vagyok, egyik héten még 60, aztán már csak 57. Nyáron elutaztunk barátnőmmel egy hétre, nem éreztem, hogy mást ettem volna, sőt, rengeteg édességet tömtem magamba, viszont csomót sétáltunk, és mikor hazaértem, anya mondta, hogy tuti fogytam, és mikor megmértem magam láttam, hogy 1 hét alatt 6 kiló ment le rólam.
Ez mitől van? Rosszul eszek vagy mi?
2015. dec. 9. 21:37
1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként 174 cm, 16/L
2015. dec. 9. 21:38
2/5 anonim válasza:
Naponta akár 3 kg-ot is változhat a súlyod. Ennyi
3/5 anonim válasza:
Képzeld tegnap megittam egy liter vizet és híztam pontosan egy kilót ,mitőől van ez??
4/5 anonim válasza:
Iszol, eszel, szarsz, pisálsz soroljam még? Lélegzel, izzadsz, vedlesz...
5/5 anonim válasza:
CH vízzel kötődik, ha felhasználod, akkor megy a víz is.
Az az egy hét úgy értendő, hogy előtte és utána is mérted? Ellenőrizted is duplázással? Kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!