Hány kilóra mondanátok a 167 centihez, hogy jól néz ki?
Tudom, tudom, nem lehet megmondani pontosan, mivel ezt befolyásolja, hogy az illetőnek inkább sportos alkat és az izom nyom annyit vagy a színtiszta háj. Csak egy körülbelüli számra vagyok kíváncsi, aminél azt mondanátok, hogy igen, én is szívesen néznék ki így. Vagy ha esetleg ti is 167 cm környékén vagytok, ti hány kilók vagytok? ^^ Előre is köszönöm!
Az alábbi hírességek nagyjából 50 kiló környékén lehetnek ugyanezzel a magassággal. Ezt ti kevésnek tartjátok?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Szerintem 50 kg kevés ehhez a magassághoz, kb 53-54 kilót tartanék ideálisnak.
Amúgy a hírességek arcát nem kell kitakarni, ők közszereplők, lehet használni a képeiket az engedélyük nélkül is.
55-60, persze izmosan :)
50-nel is nézhet ki valaki jól, persze, de én jobban szeretem, ha valaki nem cérnaszál, hanem izmai is vannak.
Ehhez a magassághoz 60 kiló vagyok és kockás a hasam, nincs rajtam zsír.
Példa mutatja, nem a kiló számít, hanem a testzsír százalék. A fotókon szereplőknek kb. 20-23% a testzsírja bármi izom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!